Søger nyt hjem.


Her i 2023 har jeg flere voksne kastrater der søger gode sikre, kærlige og trofaste hjem. Både i Somali og i Abyssinier - hunner og hanner - i alderen 20 mdr - 4 år.


Generelt vil katten koste dig sundhedsforsikring ( hele livet), kvalitetsfoder hele livet ( og mindst det første halve år den diet den er vant til fra mig). Sikring af vinduer og evt. altan og evt. løbegård, kattesikret have hvis du bor i hus.


Prisen på de voksne kastrater ligger på mellem 2.000 til 4.000. Prisen afhænger bla af alderen på katten.


Det beløb du betaler for katten dækker primært dyrlæge ( sterilisation/kastration, chip, evt øremærke, opdatering på vaccination,  5 kg af det tørfoder katten er vant til samt levering på Sjælland/Lolland eller Falster. Leveringsudgifter til andre steder må påregnes.


Katten har stamtavle og sundhedsbog så kan sættes direkte i sygeforsikring.


For katte under 20 mdr se under killinger.


Sidste men ikke MINDST - så skal du love og overholde at holde kontakten til mig hele kattens liv. Det er vigtigt for mig at følge mine pensionerede avlskatte sådan at jeg ved om de linier jeg arbejder med er sunde og vedbliver med at være det. En mail en eller to gange årligt - gerne med et billede er fint.


Du kan læse mere om de voksne kastrater jeg får til rådighed på mine facebook sider. Eller send mig en mail og spørg hvilke muligheder der er.


Hvis du er i tvivl om hvad det koster at have kat så kan du læse lidt her omkring dette emne. Du skal ikke anskaffe dig en kat hvis du ikke har et overskud i dit budget til en kat. Det KOSTER at have kat.


Du skal regne med at det koster mindst 300 kr per måned per kat til foder, kattegrus, sygeforsikring. Hertil kommer evt. pasning af katten når du er væk hjemmefra mere end en dag. Og så selvfølgelig udgifter til anskaffelse af kat, kradsetræ, kattebakke, kattegrus, legetøj, evt. sikring af vinduer, altan eller have. Vær forberedt på at det vil koste dig minimum 3.000 at starte op med en ny kat - og så løbende udgifter ca. 300 kr per måned.

 

 

Kontakt mig på email: dusharasomali@gmail.com for nærmere oplysninger om hvilke kastrater vi har til rådighed, billeder samt tidsfrister.

Jeg forbeholde mig ret til at vælge det hjem jeg mener er bedst til den enkelte kat.