Vi håber at kunne lave et par kuld engang her i 2023.


Du må meget gerne kontakte

mig hvis du er interesseret i

somali eller abykillinger.


Når killingerne er født kan du følge dem på facebook.


Skriv til mig på mail: 

dusharasomali@gmail.com for billeder og nærmere information.


Prisen for killinger ligger normalt på  8.500 som kastrerede kælekatte, men det kan ske at vi har en killing til en lidt lavere pris.

Vi giver en god rabat ved køb af to killinger sammen. Vi giver også en god rabat hvis du bestiller tidligt med betaling af reservations beløb. Husk at dette beløb bliver ikke refunderet med mindre vi alligevel ikke kan sælge dig en killing. 

Reservations beløbet er 2.000. Restbeløbet op til killingens pris betales ved modtagelse af killingen.


Vi kan måske finde den helt rigtige voksne at kombinere killingen med. Vi anbefaler ikke at man har somali eller aby killinger som alenekatte.

 

Priser er inklusiv kastration/sterilisation, øremærkning og/eller chip, 2 vaccinationer,stamtavle fra Vikingcats ( under TICA) og sundhedsbog.

Der kan komme ekstra udgifter til levering. Jeg anbefaler også stærkt at killingen sættes i kattesygeforsikring.


Hvis du er interesseret i en avlskat så skriv mig en mail på dusharasomali@gmail.com

Vær opmærksom på at jeg ikke sælger avlskatte til opdrættere der ikke bruger tidlig kastration. Der vil derudover være et par andre restriktioner og så er prisen meget højere end for en kælekat.

 

 

Ind imellem har jeg unge katte der skal flytte ud - det er som regel katte jeg har beholdt i en periode for at se hvilken af to killinger jeg f.eks bør beholde til videre avl eller/og udstilling. Disse ungdyr vil normalt koste  mellem 4.000 og 5.000  inklusive det ovenfor nævnte og de vil være mellem 10 og 20 mdr.


Læs på kastrat siden om voksne kastrater.